Penne met tuinbonen en pijnboompitten

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge wok de pijnboompitten goudbruin, schep ze af en toe om. Laat ze afkoelen op een bordje.
  • 2 Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de prei en het fijngehakt 3 min. Voeg de tuinboontjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel, onder af en toe omscheppen, op het laagste vuur nog 5 min.
  • 3 Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep de penne en de pijnboompitten door de saus en serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Penne met tuinbonen en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept