Bonenschotel met pasta en amandelen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit in een wok of braadpan de olie en fruit hierin de uien goudbruin. Snijd de koolraap in reepjes. Voeg de koolraapreepjes, de sugo en de bruine bonen met vocht toe, roer om en breng het geheel aan de kook. Laat het gerecht op laag vuur 15 min. zachtjes stoven.
  • 2 Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel, onder regelmatig omschudden, goudbruin.
  • 3 Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Houd wat mooie blaadjes achter. Schep van het vuur af het amandelschaafsel en het basilicum door de bruine bonen. Verdeel de penne over de borden en schep het bogenmengsel erop. Garneer met de achtergehouden basilicum.

Bonenschotel met pasta en amandelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Italiaanse bonenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonenschotel tomaat-spek
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cayenne-bonenschotel
30 min-
Bekijk recept