Quorn met snijbonen en perzik

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de pinda?s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi op het laatst de pinda?s erover.
- Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de bosuitjes kort. Voeg de Quorn met de saus, de afgegoten snijbonen, 1 dl vocht van de perziken en de ma?skolfjes toe en laat het enkele minuten pruttelen.
- Snijd de perziken in schijfjes en vang het sap op. Halveer de ma?skolfjes.
- Was de bosuitjes en snijd ze in kleine ringetjes.
- Was de snijbonen, snijd de puntjes eraf en trek eventuele draden mee. Kook de snijbonen 5 minuten in een laagje water. **Tip:** - Lekker met rijst of mie en een komkommersalade.

Quorn met snijbonen en perzik is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept