Quornfilet met groenepepersaus en lenteratatouille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ui in maantjes, snipper de look en de sjalot fijn. Snij de tomaten in partjes. Snij de sla in stukken. Snij de champignons in

4. Snipper de bieslook fijn. Plet de groenepeperbolletjes grof. Verhit de 2 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er de diepgevroren quornfilets in. Verdeel er de gesnipperde sjalot naast. Bak op een matig vuur goudbruin aan beide zijden (telkens gedurende 4 min.). Voeg de room, de groene peper, de tijm en 1 koffiel. sojasaus toe. Laat 4 min. zachtjes sudderen. Bak de knoflook en de ui 30 sec. al roerend in 1 eetl. olijfolie. Voeg de champignons toe en bak 2 min. al roerend. Voeg de sla, de tomaten en de koffiel. sojasaus toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en bestrooi met de bieslook. Dien op met verse pasta, rijst of frietjes Anders: Voeg de sla en de tomaten niet toe tijdens de bereiding, maar dien ze rauw op en schep er de warme champignonbereiding over.

Quornfilet met groenepepersaus en lenteratatouille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lenteratatouille met rozemarijnaardappels
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Focacciaburger met Quornfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quornfilet met groenten en kruidensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartig Eiertaartje
20-30 min -
Bekijk recept
Gegrilde Quornfilet met dillesaus
Bekijk recept