Pangasiusfilet in tomaten-spekjessaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een braadpan en bak het ontbijtspek en de ui 3 minuten.Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten. Schenk de wijn erbij en voeg de tomatenblokjes toe. Leg de stukken vis in de saus, zet het vuur hoog en breng de saus tegen de kook aan. Draai het vuur laag, leg de deksel op de pan en stoof de vis afgedekt 8 minuten.
  • 2 Doe de couscous in een kom en schenk het kokende water erop. Laat de couscous 6 minuten staan en roer los met een vork.
  • 3 Neem ondertussen de deksel van de braadpan, zet het vuur hoog en laat het stoofvocht 5 minuten inkoken. Verdeel de couscous, de vis en de saus over de (diepe) borden of kommen.

Pangasiusfilet in tomaten-spekjessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-spekjessaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spinaziepasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met boontjes, spekjessaus en ei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spekjessaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept