Zomers stoofpotje met gehaktballetjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in smalle partjes, de paprika grof en de courgette in halve plakjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de runderballetjes rondom bruin. Voeg de ui toe en fruit deze bruin.
  • 2 Schep de paprika, de courgette en de tomatenblokjes met vocht toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg eventueel wat (warm) water toe, als de saus te dik is. Stoof het geheel 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer het zomerse stoofpotje met de aardappelpuree.

Zomers stoofpotje met gehaktballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Zomers gevuld brood
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept