Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een beetje van de boter. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten en wortelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika fijn en fruit in boter. Giet de tuinerwten en wortelen af en schep ze in de ovenschaal om met de mozzarella (in blokjes), garnalen, ui, paprika en wat peper en zout naar smaak.
  • 2 Giet de spaghettini af en verdeel ze over de groenten met garnalen. Verkruimel de sneetjes brood fijn en strooi het kruim over de spaghettini. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover, breng op smaak met zout en peper. Schuif de ovenschaal midden in de oven en bak de schotel in 15 minuten goudbruin. Verdeel het gerecht over borden.

Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse karbonades met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept