Tartaartjes met roomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.
  • 3 Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.

Tartaartjes met roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept