Kaneel-appelsouffle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Oven voorverwarmen op 175 ?C of gasovenstand

3.
- Schaal invetten. Eieren splitsen. In pan boter verwarmen. Bloem erdoor roeren. Melk scheutje voor scheutje erdoor roeren tot gladde saus ontstaat. Suiker en vanillesuiker erdoor roeren.
- Door saus, appelmoes, citroensap en kaneel roeren.
- In schone vetvrije kom eiwitten stijfkloppen. Saus luchtig door eiwitten spatelen.
- Soufflemengsel in schaal (van circa 2 liter) scheppen in midden van oven circa 20 à 25 minuten gaar bakken. Ovendeur op kiertje zetten en souffle in nog circa 10 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.

Kaneel-appelsouffle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelsoufflè
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appelsoufflé
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept