Kaneel-ijstaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het ijs in ca. 30 minuten buiten de diepvries zacht worden. Verkruimel de helft van de bokkenpootjes en meng er 1 eetlepel jam door. Druk dit mengsel uit op de bodem van een springvorm (18 cm). Halveer de rest van de bokkenpootjes en zet ze met de chocoladekant naar boven tegen de rand van de vorm. Roer de rest van de jam, de koffielikeur en 1 1/2 eetlepel kaneelpoeder door het zachte ijs. Schep het ijs in de vorm. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Bedek het ijs met een laag slagroom en maak er mooie pieken in. Laat de ijstaart in de diepvries in minstens 2 uur weer bevriezen. Zet de ijstaart op een platte schaal. Strooi de rest van de kaneel over de ijstaart.

Kaneel-ijstaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept