Kaneelparfait

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Water en suiker aan de kook brengen en kaneelstokjes en kaneel toevoegen en in laten koken.
- Scheutje kaneellikeur toevoegen en citroensap.
- Eigeel en eieren kloppen en au bain marie verwarmen. Langzaam het kaneelsap toevoegen en blijven kloppen tot het gaat binden - Daarna de kom uit de pan halen en blijven kloppen tot het mengsel is afgekoeld.
- De slagroom bijna stijfkloppen en luchtig door het ei met kaneelmengsel scheppen - Een cakeblik bekleden met huishoudfolie en hierin het kaneelmengsel gieten.
- Enkele uren in de diepvries plaatsen.
- Plakje kaneelparfait op een bordje leggen. Daarnaast een bolletje vanille ijs.
- Dit bestrooien met kaneel.

Kaneelparfait is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneelparfait Met Appel
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelparfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelparfait
Bekijk recept
Kaneel-honingparfait
Bekijk recept

Kaneelparfait Met Appel
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelparfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelparfait
Bekijk recept
Kaneel-honingparfait
Bekijk recept