Mechelse Koekoek met bloemkool

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Mechelse koekoek in stukken snijden en hem aanbakken in een mengsel van boter en olie. Alle groenten schoonmaken en ze elk apart beetgaar koken. De oven voorverwarmen op 180 graden. De bouillon in een pan doen, de room toevoegen en het mengsel opkoken met de saffraan. De saus op smaak brengen met peper en zout. Het gevogelte in een vuurvaste schaal leggen, de groenten erbij voegen en overgieten met de saffraanbouillon. De schaal afdekken en het gerecht 20 minuten in de oven zetten. Serveren in diepe borden met stokbrood.

Mechelse Koekoek met bloemkool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept