Medaillons van lotte met tagliatelle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng 2 liter water aan de kook met het zakje court-bouillon. Laat daarin de medaillons van lotte gaar worden (tot net onder het kookpunt) gedurende ongeveer 6 minuten (afhankelijk van hun dikte).
- Warm de cubetti met fijne kruiden zachtjes op.
- Kook de pasta “al dente”, laat uitlekken en verdeel over de warme borden. Giet hierover de saus van cubetti met fijne kruiden en leg daarop de medaillons van lotte. Versier met bieslook en dien zo snel mogelijk op met de rest van de saus apart

Medaillons van lotte met tagliatelle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept