Ragout van kalfsniertjes met gekonfijte komkommer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappel en zeef ze tot puree. Voeg de room, 40 g boter en 50 g versneden rucola toe. Houd alles warm. Snijd de komkommer in stukjes en konfijt hem met 100 g boter op een zacht vuur. Voeg zout en peper toe en zet even opzij. Frituur de rucolablaadjes en de tomatenschil en houd ze bij de hand. Reinig de niertjes en laat ze bruinen in 20 g boter. Snijd ze vervolgens in stukjes en voeg de sjalotjes toe. Laat 2 min. fruiten.Voeg de bieslook toe en deglaceer met de kalfsfond. Laat even inkoken.Voeg peper en zout toe. Verdeel de niertjesragout over de borden. Schik de puree ernaast, Plaats er enkele stukjes gekonfijte komkommer bovenop en versier met de gefrituurde rucola en tomatenschil. Dien meteen op.

Ragout van kalfsniertjes met gekonfijte komkommer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept