Ratatouille Niçoise.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt apart rullen. Schil en kuis de paprika’s en snijd ze in blokjes. Dompel de tomaten onder in kokend water om de schil makkelijker te kunnen verwijderen en snijd ze in blokjes. Snijd de Spaanse peper in kleine stukjes en verdeel ook de courgette en aubergine ongeschild in blokjes. Pel het knoflookteentje en snij fijn. Snipper de uien en look en fruit ze in de boter. Doe er meteen de paprika en Spaanse peper bij en de knoflook. Laat alles even sudderen met het deksel op de pan. Samen met de suiker. Voeg er de aubergine, courgette en tomatenpuree aan toe en laat alles opnieuw sudderen. Als laatste doe je er de blokjes tomaat bij. Laat het mengsel tot het kookpunt komen en breng op smaak met cayennepeper en zout. Voeg er de basilicum aan toe. Dan kan je het rul gebakken gegaard gehakt aan toevoegen.

Ratatouille Niçoise. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept