Rauwe ham met dragon en peren

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop het ei, de tafelsuiker en de dragonazijn in een kom au bainmarie totdat een dik mengsel ontstaat.
- Haal de kom uit het warme water en blijf kloppen tot het mengsel koud is.
- Klop de room stijf en spatel die door het mengsel.
- Dek de schaal af en zet hem in de koekkast.
- Halveer een peer, schil hem en verwijder het klokhuis.
- Drapeer op ieder bord twee plakken ham en leg daarop een halve peer.
- Verdeel de saus over de peer en strooi er de gehakte walnoten en fijngehakte dragon over.
- Direct opdienen. TIP: - Vervang als u wilt de rauwe ham door gerookte zalm

Rauwe ham met dragon en peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept