Rauwe ham rolletjes met geitenkaas en appel

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 180°C. Op elke plak ham een rolletje geitenkaas leggen en de plakjes ham oprollen. Elke plak doormidden snijden en in een vuurvaste schaal leggen. ± 10 minuten in het midden van de oven verwarmen. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Boter verhitten en de appelblokjes hierin snel rondom bakken. 1 eetlepel honing erdoor roeren. Vinaigrette maken van frambozenazijn, notenolie, zonnebloemolie, peper, zout, moster en ½ eetlepel honing. Vinaigrette door de sla mengen en over 4 borden verdelen. Geitenkaasjes met appelblokjes over de sla verdelen en garneren met pijnboompitten of walnoten.

Rauwe ham rolletjes met geitenkaas en appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept