Rauwe hambuideltjes met meloen, fetakaas en olijve

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 25 minuten - Halveer de meloen, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schillen en snijd het in stukjes van ca. 1 cm.
- Snijd de feta in blokjes van ? cm en de olijven in plakjes.
- Meng de azijn in een ruime schaal met de mosterd, de olie en voeg de meloen, de feta en de olijven toe.
- Schep in het midden van elke plak ham een lepel van de meloensalade. Vouw de einden van de ham naar binnen, naar elkaar toe en bind de ham als een buideltje dicht met 2 sprietjes bieslook.

Rauwe hambuideltjes met meloen, fetakaas en olijve is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rauwe hambuideltjes met meloen, fetakaas en olijve
0 min
Bekijk recept
Griekse Salade.
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps A La Maike
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept