Ravioli met kaas

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de bloem met het zout en de losgeklopte eieren. Kneed tot een soepel deeg. Voeg eventueel enkele eetlepels water toe. Het deeg moet wel stevig blijven en mag niet aan de handen kleven. Rol het deeg dun uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snij er vierkantjes van. Vermeng de kaas met de courgette en de peterselie. Schep op elk deegplakje een lepeltje vulling. Bevochtig de randen, sla het lapje dicht tot een driehoekje en druk de randen met een vork (of een deegradertje) op elkaar. Kook de ravioli in ruim genoeg water met zout. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Schep de ravioli met een schuimspaan uit het water en laat ze goed uitlekken. Verdeel de ravioli over de borden, lepel er wat gesmolten boter over en werk af met parmezaankrullen. Tip: Als u er een groente bij wil serveren, dan is (gestoomde of gestoofde) prei een aanrader.

Ravioli met kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept