Vermeng de bloem met het zout en de losgeklopte eieren. Kneed tot een soepel deeg. Voeg eventueel enkele eetlepels water toe. Het deeg moet wel stevig blijven en mag niet aan de handen kleven. Rol het deeg dun uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snij er vierkantjes van. Vermeng de kaas met de courgette en de peterselie. Schep op elk deegplakje een lepeltje vulling. Bevochtig de randen, sla het lapje dicht tot een driehoekje en druk de randen met een vork (of een deegradertje) op elkaar. Kook de ravioli in ruim genoeg water met zout. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven. Schep de ravioli met een schuimspaan uit het water en laat ze goed uitlekken. Verdeel de ravioli over de borden, lepel er wat gesmolten boter over en werk af met parmezaankrullen. Tip: Als u er een groente bij wil serveren, dan is (gestoomde of gestoofde) prei een aanrader.