Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smelten. Laat 4 uur afkoelen in de koelkast. Leg 12 wontonvellen op tafel en bestrijk met de eierdooier. (penseel). Schep een flinke theelepel chocolade in het midden van elk vel en bedek met een tweede vel. Druk de boord goed dicht en snij het overtollige deeg weg met behulp van een dresseerring van 32 mm. Snij de peer in blokjes en bak 15 seconden in een heel hete pan in Solo Vloeibaar Light. Kook de wontonvellen 4 minuten in kokend water. Leg ze op een bord, bestrooi met de perenblokjes en werk af met een bol vanille-ijs. Versier met muntblaadjes en aalbessen. Dank je wel Micmac voor dit lekkere recept
Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)