Ree met sinaasappel en broodkruim

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de reefilets en vul ze met ganzenlever. Wikkel alles in de gedroogde ham. Snijd enkele dungesneden schilfers van de schil (= zeste) van een sinaasappel. Bak de reefilets 3 keer 3 minuten aan iedere kant. Blus de pan met de Grand Marnier, het water, de balsamicoazijn, het sinaasappelsap en de PH Wildbouillon. Voeg er vervolgens de steranijs, de zeste van sinaasappel, de rozemarijn, de tijm en de laurier aan toe. Laat dit voor de helft inkoken. Snijd de venkel in schijfjes en bak deze krokant aan. Bak het broodkruim in een beetje Alpro soya Bakken & Braden tot het goudbruin is. Serveer de ree met het broodkruim, de jus en de venkel. Werk af met een beetje kervel.

Ree met sinaasappel en broodkruim is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige aubergines op Indiase wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet Bereid Als Ree
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept