Reebiefstuk met kappertjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm (b.v. bord op pan waarin groente gekookt wordt). Voeg de overige boter, vlak voordat de maaltijd geserveerd wordt, toe aan de pan en bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3 minuten aan iedere kant). Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg de kappertjes en de room aan de bakboter toe en roer de aanbaksels los. Voeg de fijngeknipte tuinkruiden toe en breng de saus op smaak met zout en peper. Gebakken reebiefstukjes met kappertjes, gestoofde prei en gekookte krieltjes. Tip: Vervang kappertjes door gekleurde peperkorrels.

Reebiefstuk met kappertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Reebiefstuk met spinaziestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde reebiefstuk met spek en tijm
27 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstuk met Hubertussaus
0 min
Bekijk recept
Reebiefstuk met champignons
0 min
Bekijk recept