Reebiefstukjes met appel en champions

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Intrektijd 1 uur. Bestrooi de biefstukjes met wat peper en zout en besprenkel ze met de olie en cognac. Laat de biefstukjes 1 uur op een koele plaats staan. Maak de champignons schoon. Schil de appel, boor het klokhuis eruit en snijd de appel in vier dikke plakken. Verhit de boter in een pan en bak hierin de appelplakken 2 minuten per kant. Haal dan de plakken appel uit de pan en houd ze warm. Bak in de bakboter van de appels de reebiefstukjes 4 minuten per kant. Haal dan de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Bak in de achter gebleven bakboter de champignons met de peterselie een paar minuten. Leg de reebiefstukjes op een schaal. Leg op elk biefstukje een plak appel en vul de gaatjes van de appelplakken op met bessengelei. Verdeel de champignons rondom de biefstukjes.

Reebiefstukjes met appel en champions is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hussie
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uientaart Met Ham En Champions
30-60 min -
Bekijk recept
Courgette-Grillgerecht Met Champions
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Kipfilet Gevuld Met Champions En Room.
20-30 min -
Bekijk recept

Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept