Leg de reebiefstukjes in een grote ondiepe schaal en bestrooi ze met ui, laurierblad, peterselie en jeneverbessen. Giet de wijn erover, dek de schaal af en laat 3-4 uur of, indien mogelijk, 1 nacht in de koelkast marineren. Draai de biefstukjes een paar maal om. Haal de biefstukjes uit de marinade, dep ze droog en bewaar de marinade. Verhit de boter en de olie en bak hierin de biefstukjes 3-4 minuten aan iedere kant. Doe ze over in een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Zeef de achtergehouden marinade bij de braadjus en roer de aanbaksels los Zet het vuur hoger en laat de saus 3-4 minuten inkoken. Roer de rode bessengelei er door en proef of peper en zout moeten worden toegevoegd. Laat al roerende 1-2 minuten binden. Giet de saus over de biefstukjes en serveer direct. Lekker met aardappeltjes en spruitjes.