Reebiefstukjes met rode wijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de reebiefstukjes in een grote ondiepe schaal en bestrooi ze met ui, laurierblad, peterselie en jeneverbessen. Giet de wijn erover, dek de schaal af en laat 3-4 uur of, indien mogelijk, 1 nacht in de koelkast marineren. Draai de biefstukjes een paar maal om. Haal de biefstukjes uit de marinade, dep ze droog en bewaar de marinade. Verhit de boter en de olie en bak hierin de biefstukjes 3-4 minuten aan iedere kant. Doe ze over in een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Zeef de achtergehouden marinade bij de braadjus en roer de aanbaksels los Zet het vuur hoger en laat de saus 3-4 minuten inkoken. Roer de rode bessengelei er door en proef of peper en zout moeten worden toegevoegd. Laat al roerende 1-2 minuten binden. Giet de saus over de biefstukjes en serveer direct. Lekker met aardappeltjes en spruitjes.

Reebiefstukjes met rode wijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept