Reerugfilet met sjalotten en champignons

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tip: Vervang champignons door paprikareepjes. Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de gehakte sjalotten. Voeg de champignons in schijfjes, de escargotkruiden en de helft van de creme fraiche toe en verwarm dit. Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm 30 gr. boter in een andere koekepan en schroei hierin de reerugfilets aan beide zijden dicht. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Voeg de overige boter toe en breng deze weer op temperatuur. Bak de reerugfilets nog even aan beide zijden (reken nog ca. 2 minuten aan iedere kant). Voeg de overige creme fraiche toe aan de bakboter en laat dit uitbruisen. Voeg dit mengsel toe aan de champignons en bind met de allesbinder. Gebakken reerugfilets met sjalotchampignonsaus, gekookte worteltjes en gebakken aardappelkroketjes.

Reerugfilet met sjalotten en champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ree Stroganov
Bekijk recept
Ree Stroganof
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
0 min
Bekijk recept