Rendier met kersen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe zout en peper op het vlees en laat 10 minuten rusten. Smelt boter in een schotel. Plaats het vlees en de in twee gesneden ui in de schotel. Laat het geheel ongeveer 30 minuten roosteren in een op 275°C voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur tot 200°C en laat het vlees dan nog eens 30 minuten braden terwijl u het af en toe overgiet. Haal het vlees uit de schotel en voeg de uitgelekte kersen en de witte wijn bij het braadvocht en laat even inkoken. Giet de saus rond het rendiergebraad en dien het onmiddeleijk op met aardappelkroketjes en halve gepocheerde appels gevuld met bosbessenmoes.

Rendier met kersen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rendier in de boom
75 min-
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept