Rijstpap

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de dessertrijst onder stromend water. Stoof de rijst aan in een klontje boter tot hij glazig is. Bevochtig met de melk en breng al roerend aan de kook. Wanneer de massa gedikt is, voeg je al roerend de suiker en een snuifje zout toe. Los in een lepel melk de saffraan op en voeg toe aan de pap. Roer er van het vuur de dooiers bij en verdeel in porties. Serveer koud met bruine suiker.

Rijstpap is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept