Risotto met quorn, venkel en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de quorn 2 uren in olie en sojasaus. Maak basisrisotto met witte wijn, bouillon, ui en knoflook. Snij venkel in plakken en bak in olie, meng onder de risotto met pesto en tomaat. Bak de quorn, meng onder de rijst. Kruid en werk af met peterselie en kaas.

Risotto met quorn, venkel en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept