Rode groentensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het vlees (ik gebruikte 2 kippenvoorboutjes en een stukje hespengebraad) in een ruime pan, bestrooi met wat zout en een flinke draai uit de pepermolen. Giet er zo'n 3 liter water bij en breng aan de kook.
- Was ondertussen alle groenten en snij ze in stukjes. Doe ze vervolgens bij het vlees, draai het vuur zachter en laat onder het deksel gaarsudderen.
- Wanneer het vlees boterzacht is neemt U het uit de pan, samen met het laurierblad. Snij het vlees in julienne. Voeg de tomatenpuree bij de soep en mix alles fijn met de staafmixer.
- Voeg vermicelli toe naar smaak. Ook het vlees mag terug in de soep, breng aan de kook en laat zo'n 10 min. verder sudderen. Kruid af met peper en war zout en giet een scheutje room bij.
- Serveer in warme borden en versier met wat gehakte peterselie.

Rode groentensoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept