rode paprika maaltijdsoep

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het spek en de tomaten in blokjes, halveer de artisjokharten en snijd de geroosterde paprika´s in repen. Fruit de knoflook en de ui in een grote soeppan met een scheut olijfolie. Voeg vervolgens de paprika en de tomatenparten toe en bak ze even mee. Giet de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Voeg het spek met de pasta aan de soep toe. Draai het vuur laag en laat de soep 20 minuten op zacht vuur pruttelen. Voeg tenslotte de artisjokharten aan de soep toe en warm nog even goed door. Schep op elk bord een theelepel Bertolli Gusto Intenso, verdeel de soep over vier borden en bestrooi ruim met geraspte Pecorino. Tip: Zelf paprika´s roosteren: Je kunt de paprika´s ook zelf roosteren. Snijd ze in vieren en leg ze op een rooster met de vlezige kant naar onderen. Grill de paprika´s in een voorverwarmde oven tot het vel goed zwart is. Haal ze onder de grill vandaan, laat even afkoelen en verwijder het zwarte velletje.

rode paprika maaltijdsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van savooiekool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept