Rodekool-ovenschotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en snijd ze in plakjes of blokjes. Verwarm de oven voor (200 gr.). Gehakt rul bakken met wat peper, met het zout voorzichtig, er zit nl. al zout in de champignonsoep. Ovenschaal invetten en een laagje aardappelen er in doen. Daarop het gehakt, daarna de rode kool. Het blikje soep er over schenken en als laatste weer een laagje aardappels. Paneermeel er over strooien en wat klontjes boter/margarine er op. ( 20 min. in het midden van de oven). Opmerking: Ook kant en klare aardappelschijfjes of blokjes zijn heel geschikt en een stuk sneller!

Rodekool-ovenschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept