Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim water met zout. Roerbak de asperges en uiringen met wat zout en peper gedurende zo'n 4 minuten in de olie en 1 eetlepel boter.Voeg vervolgens de bouillon en nog 2 eetlepels boter toe en laat de groentes zachtjes ongeveer 6 minuten sudderen tot alles gaar is en een mooie saus ontstaat. Roer de zalm erdoor en breng het geheel op smaak met wat zout en peper, kervel en citroensap. Schep de beetgare pasta door het aspergemengsel en garneer met zalmeitjes en kervel.

Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept