Roergebakken biefstukreepjes met groenten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de biefstukreepjes met paprikapoeder en wat peper en zout. Verhit de helft van de maïsolie in de wok en bak hierin om en om de biefstukreepjes in twee keer goudbruin en krokant (niet doorbakken!). Houd de reepjes apart en doe de overige olie in de wok. Als de olie ietwat begint te walmen, dan kunnen de groenten, knoflook, Spaanse peper en champignons in de wokpan en kan kort worden roergebakken. Blus het geheel af met de sherry en doe dan de sojasaus erbij. Laat heel even sudderen, waarna het vlees en de tomaatjes kunnen worden bijgevoegd. Laat het geheel even doorkoken en breng het op smaak met wat peper en zout. Serveer direct met bijvoorbeeld een combinatie van witte rijst en rettichsalade.

Roergebakken biefstukreepjes met groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept