Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselder

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Snijd de rode ui in dunne partjes. Hak de knoflook fijn. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd de stengel in reepjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in blokjes. Pel de gamba's. Verhit de olie in een wok en fruit de ui, rode peper, knoflook en bleekselderij zachtjes in ca. 3-4 minuten bijna gaar. Bak de gamba's ca. 1 minuut zachtjes mee. Voeg de tomaatblokjes met de koriander en komijn toe en laat het geheel nog ca. 2-3 minuten zachtjes pruttelen. Voeg peterselie en zout en peper naar smaak toe. Lekker met rijst.

Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselder is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mme zsazsa’s nepbolognaisesaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van bleekselder met hamtoastjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept