Roergebakken groene bonenmix met kruidige dressing

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roergebakken bonen: Sperziebonen en sugarsnaps schoonmaken en afzonderlijk in ruim water met wat zout beetgaar koken (ca. 8 en 5 minuten), koud afspoelen, uit laten lekken en zoveel mogelijk drogen. Intussen bosuitjes in ringetjes snijden en flageoletten laten uitlekken. Olie verhitten en sperziebonen, sugarsnaps en doperwtjes ca. 4 minuten roerbakken. Flageoletten en bosui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Dressing: Olie en azijn door elkaar roeren en al kloppende verwarmen, maar niet laten koken. Van vuur af bonenkruid en parmezaanse kaas erdoor roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Warme dressing over de warme roergebakken bonenmix sprenkelen en serveren. Met dank aan anna

Roergebakken groene bonenmix met kruidige dressing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept