Roergebakken oesterzwammen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Veeg de oesterzwammen schoon, snij de stelen instukjes. Was de paksoi, sla de struik goed droogen snij de bladeren en stelen in dikke repen.
- Snij de bosuitjes in stukjes van ca. 3 cm. Pel detenen knoflook en hak ze fijn.
- Verhit de olie ineen wok en fruit de knoflook en gember met de sambal tot het gaat geuren.
- Roerbak de oesterzwammenin ca. 3-4 minuten op hoog vuur bruin, laat het vocht verdampen. Voeg de paksoien bosui toe en laat de paksoi al omscheppend in enkele minuten op een hoog vuur slinken.Sprenkel de sojasaus erover en warm de groente nog ca. 2 minuten door. Schep de cashewnoten erdoor.
- Lekker met rijst. **Bewaartips** - Koop alleen stevige oesterzwammen die niet vochtig zijn. In de verpakking kunnen oesterzwammen enkele dagen in de koelkast worden bewaard.

Roergebakken oesterzwammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept