Roergebakken zeeduivel met prei en paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de visfilet in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in smalle ringetjes. Snipper het gepelde knoflookteentje fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes van ca. 2 cm.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de vis ca. 3 minuten; schep de vis met een schuimspaan uit de pan.
- Roerbak in het achtergebleven bakvet de ui, knoflook en gember ca. 1 minuut. Voeg de paprika en prei toe en roerbak het geheel nog ca. 5 minuten.
- Roer de hoisin saus, sojasaus en sherry door de groenten en schep de vis erdoor. Laat het geheel nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Roer dan de garnalen erdoor en laat die snel warm worden. Breng het gerecht op smaak met peper.
- Lekker met rijst of aardappelpuree.

Roergebakken zeeduivel met prei en paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept