- Giet een beetje olijfolie in de wok, voeg de spinazie toe en kruid met een 1/2 teentje look, zout, nootmuskaat en peper. Laat op een zacht vuurtje versmelten.
- Bedek een stuk rogfilet met een vierde van de spinazie en dek af met een tweede stuk rogfilet. Herhaal dit en leg de 4 porties gefarceerde rog in een vuurvaste schotel. Giet er de bouillon bij, dek af met boterpapier en plaats de schotel 10 minuten in de oven op 180°C.
- Als de rog gaar is giet dan de bouillon en het overtollige vocht van de spinazie in een sauspannetje en laat inkoken tot een smeu?ge massa. Werk de saus af met de malse boter.
- Snijd de rapen in 12 cocotte vormpjes, leg ze in sauspannetje met een ! klontje boter, 1 koffielepel honing, 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels bouillon. Laat de raapjes op zacht vuurt garen tot ze mooi geglaceerd zijn.
- Vermeng de tempura-bloem met een beetje water, dompel de groene asperges erin en frituur ze knapperig op180?C. Snijd de pijpajuin in fijne lange slierten, koel ze op ijswater, dep ze droog en frituur ze knapperig op 180?C.
- Plaats de gefarceerde rog in een diep bord, giet de saus erover, garneer met de geglaceerde raapjes, de frieten, de tempura groene asperges en de gefrituurde pijpajuintjes."}}