Rog met een fruitsausje

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Een ui aanstoven en de champignonpuree toevoegen en binden met broodkruim.
- De tweede ui aanstoven en de appel even meestoven, de banaan toevoegen en laten suddren tot puree. De kerrie, suiker, visfumet en room toevoegen en even inkoken, de fruitsaus eventueel kruiden en eventueel binden met sausbinder, mixen en zeven.
- De rogvleugels pocheren in gezouten water, geparfumeerd met azijn, de peperbolletjes, tijm en laurier, laten uitlekken. Het kraakbeen verwijderen en de rog in 8 porties verdelen. Vier porties rog met champignonpuree bestrijken, de overig porties erop schikken, ook met champignonpuree bestrijken en opwarmen in de oven.
- De rogpakketjes op warme borden schikken, overgieten met de fruitsaus en servern met gekookte rijst of gebakken aardappelen.

Rog met een fruitsausje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept