Roggebrood

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneding: Meng yorhurt,melk met appelstroop Alle ingredienten samen 10 minuten kneden Voorrijs: minimaal 60 minuten hoe langer hoe beter onder een droge doek Verwerking: Het deeg even plat duwen en opbollen de deegbol 10 minuten laten rusten vervolgens het deeg langwerpig maken en in de ingevette broodvorm brengen Narijs: minimaal 60 minuten laten rijzen onder een droge doek Bakken: 40 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 170°C

Roggebrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept