Rogrolletjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de wortelen en de prei in fijne reepjes. Schil de asperges en snij ze in 4 stukjes. Hak de sjalot fijn. Pocheer de asperges tot ze beetgaar zijn en houd ze warm. Breng de gevogeltebouillon met de witte wijn en de fijngehakte sjalot aan de kook. Verdeel de reepjes wortel en prei over de rogfilets en rol de rogfilets op. Kruid met pezo. Pocheer de rogrolletjes 3 minuten in de bouillon (tegen het kookpunt aan). Haal de rogrolletjes uit en houd ze warm. Kook de bouillon tot de helft in. Klop op een zacht vuur de boter bij de bouillon en breng de saus op snaak met peper, zeezout en muskaatnoot. De saus mag niet meer koken om mooi gebonden te blijven. Schik een rogrolletje in een diep bord, schik er de aspergestukjes rond en nappeer met de saus. Garneer met takjes dille.

Rogrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nage van gefileerde rog met julienne groenten
0 min
Bekijk recept

Nage van gefileerde rog met julienne groenten
0 min
Bekijk recept