Rogvleugels met kappertjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rogvleugels in gezouten kokend water leggen, waar het azijn is toegevoegd en dit gedurende 10 minuten verder laten koken. In het kookvocht laten liggen. In een kleine pan, 1 soeplepel water en een mespunt peper gedurende ongeveer 1 minuut verwarmen. Deze pan in bain-marie zetten. De 2 eigelen toevoegen, daarna de boter in kleine stukjes en roeren. Het citroensap en de mosterd toevoegen en roeren. De rog laten uitlekken. Ze op een schotel schikken, de saus erover gieten. Hierover strooi je dan de kappertjes en de peterselie. Opdienen met gestoomde aardappelen. Dit is een recept van Colombine

Rogvleugels met kappertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Rogvleugel met gebakken citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rogvleugels met kappertjes-citroenboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde rogvleugels met venkel en kappertjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rogvleugels in rode-wijnsaus met peertjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept