Runderkebabs met zoete kerrie

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de biefstuk in dobbelstenen. Pel de ui en snijd hem in grove stukken. Maak de paprika schoon en snijd hem in ruiten. Hak de peterselie fijn. Pers de knoflook uit boven de olie. Breng de olie op smaak met zout, peper en peterselie. Steek het vlees en de groenten om en om aan de spiezen. Bestrijk de kebabs met de kruidenolie. Bak de kebabs op de grillplaat of de BBQ in ca. 4 minuten goudbruin. Serveer met de kerrie ananas saus. -Ook lekker met kipfilet of lamsvlees. -Voor een extra mediterrane smaak kun je koriander of munt gebruiken in plaats van peterselie.

Runderkebabs met zoete kerrie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kruidige runderkebabs
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept