- Spoel de courgette. Snijd in de lengte in vier, verwijder de kern. Snipper in plakjes.
- Schil met een dunschiller de asperges van de kop naar de voet. Snijd de kopjes af, kook ze gaar in een bodempje water en houd afzonderlijk. Verdeel de rest van de asperges in staafjes en kook ze in 6 min. beetgaar in gezouten water.
- Kook de tagliatelle in ruim, gezouten water. Laat uitlekken en houd warm.
- Verhit 30 g boter in een pan. Bak het vlees 2 tot 3 min. aan elke kant. Zout en peper.
- Neem de biefstullen uit de pan, houd ze warm tussen twee diepe borden. Deglaceer de pan met de ingekookte fond. Laat enkele min. indampen. Voeg de tomaten, het mespunt oregano en de uitgelekte aspergekopjes toe. Schep 30 g boter door de saus. Laat niet meer koken.
- Warm de drie groenten in 40 g boter op in een stoofpan. Roer de tagliatelle erdoor.
- Verdeel de tagliatelle en de groenten over vier verwarmde borden. Schik het vlees op de pasta. Bedek met wat saus. Geef de rest van de saus in een sauskom erbij"}}