Rundstoofvlees zoals in de Rhônestreek

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

voor 4 personen, klaar in 135 minuten Snijd de uien fijn en fruit ze in een stoofpot. Neem er dan de helft uit en verdeel de rest over de bodem. Leg het rundvlees op een bedje van ui, kruid met peper en zout en bedek met de rest van de uien. Leng aan met wat water, leg het deksel op de pan en laat tenminste 2 uur zachtjes stoven. Ga af en- toe kijken en voeg eventueel nog wat water toe. Mix de peterselie, look en ansjovis met 1 eetlepel olijfolie.Voeg deze mengeling op het einde van de stooftijd bij het vlees en laat nog 5 minuten sudderen. Dien op met pasta of gekookte aardappelen.

Rundstoofvlees zoals in de Rhônestreek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geurig stoofpotje uit de Rhônestreek
260 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofvlees met Grimbergen en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op Provençaalse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma met amandelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept