Rundvlees met paprika en ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel het vlees onder de koude kraan af, dep het droog met keukenpapier en snijd het in dunne reepjes. Meng in een schaal 1 eetlepel aardappelmeel met 2 eetlepels water en 75 ml. arachideolie. Voeg het vlees toe, meng alles door elkaar en laat het 10 minuten marineren. meng de resterende bloem in een schaal met 6 eetlepels water, sesamolie, suiker, azijn, zout en zwarte peper. Zet dit apart.
- Verhit de plantaardige olie in een wok en roerbak het vlees 1 minuut. Haal het uit de wok en houd het warm. Doe de paprika en ananas in de wok en bak ze 1 minuut. Haal ze met een schuimspaan uit de wok, leg ze op een schotel en houd ze warm. Zet ze apart.
- Giet de olie af. Verhit de resterend 8 eetlepels arachideolie in de wok en roerbak het lente-uitje paprika's en ananas 1 minuut op hoog vuur. Doe het vlees terug in de wok met de bouillon en de marinade en roerbak het 2 - 3 minuten. Bind de saus met het bloemmengsel. Roerbak het vlees tot het warm en ingedikt is. Dien het direct op.
- Lekker met gekookte rijst of eiermie.

Rundvlees met paprika en ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept