- Meng in een schaal 1 eetlepel aardappelmeel met 2 eetlepels water en 75 ml. arachideolie. Voeg het vlees toe, meng alles door elkaar en laat het 10 minuten marineren. meng de resterende bloem in een schaal met 6 eetlepels water, sesamolie, suiker, azijn, zout en zwarte peper. Zet dit apart.
- Verhit de plantaardige olie in een wok en roerbak het vlees 1 minuut. Haal het uit de wok en houd het warm. Doe de paprika en ananas in de wok en bak ze 1 minuut. Haal ze met een schuimspaan uit de wok, leg ze op een schotel en houd ze warm. Zet ze apart. Giet de olie af. Verhit de resterend 8 eetlepels arachideolie in de wok en roerbak het lente-uitje paprika's en ananas 1 minuut op hoog vuur.
- Doe het vlees terug in de wok met de bouillon en de marinade en roerbak het 2 - 3 minuten.
- Bind de saus met het bloemmengsel. Roerbak het vlees tot het warm en ingedikt is. Dien het direct op. Lekker met gekookte rijst of eiermie."}}