Rundvlees met paprika en ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel het vlees onder de koude kraan af, dep het droog met keukenpapier en snijd het in dunne reepjes.
- Meng in een schaal 1 eetlepel aardappelmeel met 2 eetlepels water en 75 ml. arachideolie. Voeg het vlees toe, meng alles door elkaar en laat het 10 minuten marineren. meng de resterende bloem in een schaal met 6 eetlepels water, sesamolie, suiker, azijn, zout en zwarte peper. Zet dit apart.
- Verhit de plantaardige olie in een wok en roerbak het vlees 1 minuut. Haal het uit de wok en houd het warm. Doe de paprika en ananas in de wok en bak ze 1 minuut. Haal ze met een schuimspaan uit de wok, leg ze op een schotel en houd ze warm. Zet ze apart. Giet de olie af. Verhit de resterend 8 eetlepels arachideolie in de wok en roerbak het lente-uitje paprika's en ananas 1 minuut op hoog vuur.
- Doe het vlees terug in de wok met de bouillon en de marinade en roerbak het 2 - 3 minuten.
- Bind de saus met het bloemmengsel. Roerbak het vlees tot het warm en ingedikt is. Dien het direct op. Lekker met gekookte rijst of eiermie.

Rundvlees met paprika en ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept