Rundvlees met rode wijn

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grote dobbelstenen en strooi er peper overheen. Schil de snijd de appel in stukjes en snipper de ui. Fruit in de boter eerst de ui en de appel, pers het knoflookteentje erboven uit. Voeg het vlees toe en laat alles zachtjes bakken tot het vlees lichtbruin is. Strooi de bloem erover en roer goed door. Schenk er dan de verwarmde wijn en bouillon bij. Voeg de laurierbladen en de jeneverbessen toe. Roer alles goed door en laat het vlees met het deksel op de pan in +/- 1 1/2 uur zachtjes gaar stoven. Lekker met gekookte aardappelen en spruitjes.

Rundvlees met rode wijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept