Rundvleescurry met aardappels en doperwten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en schil de aardappels. Snijd ze in gelijke kleine stukjes. Pel en snijd de ui in partjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de aardappelstukjes en de uienpartjes 5 minuten. Voeg de rundvleesreepjes en de kruidenpasta's toe en roerbak 5 minuten. Voeg de kokosmelk toe en laat het groente/vleesmengsel, met een deksel op de wok, op een laag vuur ca. 15 minuten zachtjes koken. Voeg de doperwtjes toe en laat deze nog ca. 5 minuten zachtjes meekoken. Bestrooi de curry met de fijngehakte koriander. Serveer de curry in een diepe schaal of op 4 warme borden. Op tafel: Zet Geraspte kokos en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. anders kan ook: Als variatie kun je in plaats van rundvlees ook kip gebruiken. Vervang ook eens de doperwtjes door gebroken sperzieboontjes of twee - in reepjes gesneden - groene paprika?s. P.P.:Energie: kcal 740/ eiwitten 33 g / koolhydraten 59 g / vet 41 g

Rundvleescurry met aardappels en doperwten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept