Breng de bouillon aan de kook. Voeg de gember, het kaneelstokje, de korianderzaadjes en de steranijs toe en laat dit mengsel zon 15 minuutjes zachtjes koken. Voeg vervolgens peper, suiker, zout en de vissaus toe. Zeef hierna de bouillon en doe hem terug in de pan. Kook of week intussen de rijstnoedels beetgaar en volg daarbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de noedels uitlekken en verdeel ze over 4 grote soepkommen. Dompel de taugé 1 minuut in ruim kokend water, laat de taugé uitlekken en verdeel dit samen met de sjalotten en koriander over de kommen. Leg daarop de reepjes rundvlees. Schenk hierna de hete bouillon in de kommen. Het vlees zal dan door de hete bouillon gaan garen. Geef de sauzen en de partjes limoen apart bij de soep (aan tafel kan dan iedereen naar wens wat toevoegen). Strooi wat ringen rode peper en wat basilicumblaadjes in de kom als garnering.